En continuar la seva navegació, vostè accepta l'ús de galetes per oferir-li serveis i ofertes a la mesura dels seus interessos, i mesurar l'ús del nostre services. En Més

Or Joieria Meridiana 340 Barcelona

Enviades per Joieria Meridiana Particular 08027, Avinguda Meridiana, 340, Barcelona
 Or Joieria Meridiana 340

Detalls del anunci: Or Joieria Meridiana 340 08027, Avinguda Meridiana, 340, Barcelona

Preu: 1.000 EUR
En COMPREM OR JOIERIA MERIDIANA hace más de 40 años que trabajamos en el mundo de la joyería. Somos indiscutiblemente líderes en toda Catalunya con más de 30 tiendas repartidas por todo el territorio catalán. Experiencia, honradez y profesionalidad son algunos de los rasgos diferenciales de nuestra empresa. Si quiere vender oro en Barcelona, compramos todo tipo de joyas sea cual sea su estado (antiguas o actuales, rotas, desparejadas...), lingotes, relojes, monedas, oro dental, candelabros, cuberterías, brillantes, etc.

Una total garantía de discreción, honradez y confidencialidad, hace que COMPREM OR JOIERIA MERIDIANA continúe creciendo día a día gracias a la plena confianza de nuestros clientes. Le ofrecemos una tasación gratuita, sin ningún tipo de compromiso y sobre todo, actualizada al momento, pagándole así el precio más alto del mercado. Si lo prefiere y con unas condiciones inmejorables, también tenemos la opción de recuperar sus joyas si no quiere desprenderse de ellas definitivamente. Venga a conocernos sin ningún compromiso y le informaremos de todo lo necesario.

Estamos en la Avenida Meridiana nº 340.

Nuestro horario:

De lunes a viernes de 10.00 a 14.00 y de 16.30 a 20.00 y sábados de 10.00 a 14.00.

Metro Sagrera i Fabra i Puig (líneas 5 y 1) (al lado del Hipercor)

Facebook: compremormeridiana

A COMPREM OR JOIERIA MERIDIANA fa més de 40 anys que treballem en el món de la joieria. Som indiscutiblement líders a tot Catalunya amb més de 30 botigues repartides per tot el territori català. Experiència, honradesa i professionalitat són alguns dels trets diferencials de la nostra empresa. Si vol vendre or a Barcelona, comprem tot tipus de joies, sigui quin sigui el seu estat (antigues o actuals, trencades, desparellades...), lingots, rellotges, monedes, or dental, canelobres, coberteries, brillants, etc.

Una total garantia de discreció, honradesa i confidencialitat, fa que COMPREM OR JOIERIA MERIDIANA continuï creixent dia a dia gràcies a la plena confiança dels nostres clients. Li oferim una taxació gratuïta, sense cap mena de compromís i sobretot, actualitzada al moment, pagant-li així el preu més alt del mercat. Si ho prefereix i amb unes condicions immillorables, també tenim l'opció de recuperar les seves joies si no vol desprendre's d'elles definitivament. Vingui, conegui'ns sense cap compromís i l'informarem de tot el necessari.

Estem a l'Avinguda Meridiana nº 340.

El nostre horari:

De dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 16.30 a 20.00 i dissabtes de 10.00 a 14.00.

Metro Sagrera i Fabra i Puig (linies 5 i 1) (al costat de l'Hipercor)

Facebook: compremormeridiana
✔ No s'oblidi d'esmentar BCNANUNCIOS al trucar!
✔ Feu clic a continuació en contacte amb aquest anunciant ( Joieria Meridiana)
Comparteix aquest anunci
Contactar amb l'anunciant
Ref l'anunci: BCN-A209427 computer
Per a una millor visibilitat dipositar el seu anunci VIP
Dóna'ns tots els intents dels estafadors
100% 1
0% 0 No m'agrada
M'agrada, 0 No m'agrada
bcnanuncis.cat no és responsable dels productes o serveis oferts en els anuncis i no és responsable de les accions de l'usuari.

Té alguna cosa que vendre, llogar, qualsevol servei que oferir o una oferta de treball?

Posa el teu anunci o esdeveniment a bcnanuncis.cat, és 100% gratis ✔, fiable ✔, local ✔, fàcil ✔, i super ràpid ✔
Vendre, oferir, llogar, cercar, comprar tot el que vulguis de forma gratuïta. Sí 100% gratis Barcelona Compra i Venda
Està buscant un treball? Enviar CV en línia a la secció de recerca de feina de bcnanuncis.cat 100% gratis.