En continuar la seva navegació, vostè accepta l'ús de galetes per oferir-li serveis i ofertes a la mesura dels seus interessos, i mesurar l'ús del nostre services. En Més

Benvingut a la pàgina d'ajuda de bcnanuncis.cat

Aquí tens les respostes a les seves preguntes i consells per ajudar a comprar o vendre de forma ràpida, ofereix un treball, trobar una feina o oferixes els teus serveis de forma gratuïta al nostre lloc.

Com vendre o oferir ràpida i fàcilment qualsevol article o producte a bcnanuncis.cat?

Per vendre o proposar qualsevol tipus d'article, telèfon, iphone, qualsevol producte o fins i tot oferir un servei, serà valuós seguir els nostres consells per poder trobar fàcilment i ràpidament clients a bcnanuncis.cat.
Cal seguir els nostres consells per fer que els teus anuncis es destaquen dels altres..

bcnanuncis.cat és una plataforma dedicada a la compra-venda d'articles usats o nous, serveis locals, llocs de treball, rendes i tants altres serveis locals i que té per objecte establir molt bones relacions entre venedors-compradors, particulars-particulars i particulars-professionals.

Els compradors aprecien la seva honestedat sobre l'estat real del seu producte o servei, cal assegurar-se incloure tots els detalls possibles, fins i tot si el producte és una mica danyat, perquè guanyar la confiança dels clients és la millor manera d'augmentar el seu valor.

Posa fotos, els anuncis amb fotos tenen més èxit.
Afegir Imatges (fins 12 imatges y és 100% gratis)

Trieu la millor categoria i subcategoria que realment coincideixi amb els seus anuncis a tenir un impacte directe en els clients que puguin estar interessades en els seus productes o serveis.

És important publicar un anunci per article o producte que ofereixes. Per exemple, si tens 5 productes per vendre, és recomanable passar publicar 5 anuncis amb el títol i la descripció de cada producte o article i les millors fotos corresponents d'aquests productes o articles.

- El títol és el més important.
- Ha de ser el més descriptiu possible
- Ha d\'paraules que una persona buscaria per intentar trobar el que s\'ofereix
- No poseu els seus números de telèfon o correu electrònic en el títol o descripció

Descriviu el seu producte o servei amb precisió, indicant el seu estat, les seves característiques, accessoris i qualsevol altra informació important per al comprador (9.000 caràcters com a màxim).

És important publicar un anunci per article o producte que ofereixes. Per exemple, si tens 5 productes per vendre, és recomanable passar publicar 5 anuncis amb el títol i la descripció de cada producte o article i les millors fotos corresponents d'aquests productes o articles.

Per triar el preu adequat per al seu producte o servei. Com més gran sigui el teu premi serà competitiu, trobarà ràpidament als clients.

Té alguna cosa que vendre, llogar, qualsevol servei que oferir o una oferta de treball?

Posa el teu anunci o esdeveniment a bcnanuncis.cat, és 100% gratis ✔, fiable ✔, local ✔, fàcil ✔, i super ràpid ✔
Vendre, oferir, llogar, cercar, comprar tot el que vulguis de forma gratuïta. Sí 100% gratis Barcelona
Està buscant un treball? Enviar CV en línia a la secció de recerca de feina de bcnanuncis.cat 100% gratis.

Compartir